onsdag, november 25, 2009

Vackra barn

Varje gång jag öppnar en tom sida för o skriva en blogg så har jag massor i huvudet som jag vill skriva om. Men sen så hamnar det alltid en massa emellan... Jag tappar bort hälften av det jag skulle skriva och oftast så publicerar jag bloggen 2 timmar efter att jag påbörjat den :P
Ska se om jag kan få stannat vid datorn utan allt för mkt distraherade saker o skriva det jag hade tänkt.

För det första är jag väldigt stol över mina barn!
Jamie är en stor kille nu och han suger i sig som en svamp när det kommer till vissa bitar av uppfostran. Tex så tackar han alltid för maten o frågar om han får gå från bordet. Han dukar av sin tallrik själv. Han har även börjat gå på pottan själv och ställer sedan pottan på toaletten så jag ser den när jag kommer in. Förut så hörde jag barnen men kunde inte hitta dem så jag ropade "vad gör ni" och då kommer Jamie "jag kissade och Alex hjälpte mig". Så himla söt!
Alex den pärlan kan man faktiskt kommunicera med, han kan inte prata men jag har lärt mig och han kan kommunicera fram "ja" och "nej". Så numer kan jag fråga om han vill ha mat, om han är mätt eller vill gå sova och få korrekta svar. Det är skönt! Speciellt det här med att gå o sova, är inget skrikande när man lägger honom längre, för får man ett ja numer så härjar han lite i sängen o somnar :)
Dem börjar bägge bli så stora o underbara!


Upptäckte nåt väldigt irriterande, förut försökte jag skerhetskopiera över en massa bilder på en dvd skiva men när den hade lagt över kanske 75% av dem mapparna jag hade tänkt kopiera så hängde sig datorn och jag fick starta om den. Tyvärr hade jag klippt ut mapparna ist för o kopiera dem... detta resluterade att hälften av mapparna var borta nu... Som tur var har jag alla dem på externa hårddisken så nu lägger jag in dem igen, men det skapade ju bara mer arbete... Dessutom hade jag sorterat upp en massa i mapparna som nu vart ogjort, himla irriterande! Ska göra ett nytt försök här ikväll men tänker inte klippa ut mapparna denna gång!

Nu ska jag börja förbereda ungarna för läggdax, dem är bägge väldigt trötta. ha det fint!



Inga kommentarer: