onsdag, november 11, 2009

Duktig :)

Dagen är till ända o jag ska precis gå upp o lägga mig. Men har lite tankar i min skalle som jag vill få ur mig.

Idag var första dagen på resten av mitt liv. Jag har hållit mig undan godis, jag har ätit regelbundet och jag o ML gick 5.5km så känner att jag klarat dagen riktigt okej ändå! Inget världsomvälvande men ett bra steg för mig!
Eftersom jag inte vet vilka skruvar Pelle har satt i så får det nog bli han som får skruva åt mördarmaskinen, så imorn när Alex sover middag så får jag nog ge mig på Wii ist. Träning ska det bli men jag är skeptiskt till o väga in mig... Vill inte bli för besviken utan ska försöka pumpa på ett tag, kanske mäta mig ist o så får vi se vad vikten säger om några veckor eller nån månad. Känner mig rätt peppad nu och förut höll jag i en godis men lade tillbaka den. Hoppas motivationen håller i sig!

Imorgon har jag inga mer planer än att få tränat ett pass. hoppas kunna träffa ML på em/kvällen också för en promenad men vi får se hur det blir.

Min bror ringde förut och det var verkligen jättekul att få prata med honom, har dåligt samvete över att vi hörs o ses så sällan ♥

Nej men borde sova nu, ska upp imorn med barnen för Pelle lägger kvällen på pokern så vi aksnke kan få ordning på ekonomin. Min älskling gör allt för oss ♥

Inga kommentarer: