onsdag, november 11, 2009

Onsdag, back at home!

Dagen idag har bara sprungit iväg. Klockan är snart tre o jag har knappt hunnit sitta ner :) Fick mig en halvtimme innan men annars har här varit full fart.
Det var bankmöte kl tio och innan dess var det till o mat o klä på oss, duscha osv. Personligen kände jag mig lite lurade på banken eftersom vi fick värderat upp huset 250 tusen så tror man ju att man ska få ner topplånen med detta... men icke, jag förstod inte helt men dem hade ändrat något så vi fick iaf bara ner lånet med 121 tusen... Ja det är ju inte illa men kände mig lite lurad på dem andra 129 tusen kronorna... Men Pelle som har bättre koll på siffror osv verkade inte ha nåt o motsätta mig så antar att det är okej. Suck på allt detta!

Efter banken träffade jag ML o vi gick på promenad, när vi kommit en bit på vägen o möter ett par med en hund så inser jag att jag glömde Nalle hemma i all stress med o komma iväg! Så den stackars hunden fick inte kommit ut förrän jag kom hem från promenaden med ML vid 12.30... Men var väldigt skönt att promenera med ML och få prata av sig lite! Det behövde vi båda!
När jag kom hem packade jag åter i Alex i vagnen o tog ut Nalle, tog ett dumt beslut o gick längs med järnvägen. Det gick bra tills spåret delade sig i 2 o stigen bredvid spåren gick upp i rök... Blev en skumpig åktur för Alex men tog mig tillslut ut till vägen. Tänker inte gå där med vagn igen! Kan bli livsfarligt om ett tåg dyker upp... Visserligen går dem sällan men när man måste köra vagnen på spåret så är det lite väl äventyrligt. Så var ett korkat beslut av mig men hunden fick kommit ut och nu har jag o Alex ätit lunch och hunnit hämta Jamieboy!

Ska väl börja med maten snart men först blir det att sitta lite till vid datorn :)

Alex har just visat vid två tillfällen att han kan ta sig både i och ur soffan själv, vilket är otroligt skönt eftersom han klättrar upp i soffan hela tiden. Han börjar bli en så stor kille!
Även Jamie är så stor och duktig numer, älskar mina grabbar så otroligt mycket!

Inga kommentarer: