lördag, november 07, 2009

Romantisk kväll!

Nu är jag här igen efter ett helt dygns frånvaro, hur har ni lyckats överleva utan mig?! :D Hehe
Pelle och jag hade en superfin kväll igår. Vi gick på en restaurang nära hötorget som hette Barbeque. Åt god mat och kunde prata utan att bli avbrutna :) Vi behövde verkligen tid för oss själv! Sen hade vi lite tid över innan filmen så vi gick först en sväng på stan o hamnade på Åhléns. Dem har ju verkligen mkt fina grejer där men vad dyrt det är! Vi ville köpa något till barnen eftersom vi var ifrån dem men vi hade inte råd o lägga flera hundra bara på det. Så blev inget till dem på Åhléns. Sen var det bio som gällde, vi såg filmen Surrogates. Den var lite lagom hjärndöd och ganska skrämmande eftersom det inte skulle förvåna mig om det blev så i framtiden...
Efter filmen åkte vi ut till ingarö och fick sovit en hel natt utan avbrott, det är inte en dålig lyx för slitna småbarnsföräldrar!

Idag åkte vi in på maxi i Nacka för o köpa presenter till barnen. Alex fick en liten bil o Jamie 2 filmer. Om ni undrar varför dem får presenter så är det för att när jag var liten fick jag alltid nån liten grej eller godis av mina föräldrar då dem varit iväg och det gjorde det roligare för mig när dem åkte iväg för då visste man att man kunde förvänta sig en present sen. Och detta vill jag gärna föra vidare till mina barn!
Efter att ha varit på maxi så åkte vi till farsta där Pelles farmor var med o anordnade en loppis i kyrkan. Fick köpt oss nio böcker, en bunt serietidningar och ett fint set med storgaffel o vass kniv som man har till stekar osv för ca 150kr. Kanske inte pangpriser för o vara loppis men alla pengarna går till fattiga i Lettland så man bidrar ju till en god sak! Och jag är nöjd med böckerna då det blev 4 barnböcker och resterande vuxenböcker :) Jag glömde min bok hemma när vi åkte hit så nu har jag en o läsa igen :)

Ikväll ska vi på inflyttningsfest till Thomas och Fredrika. Blir förhoppningsvis trevligt men tror inte vi känner så många som kommer. Om inte annat blir det roligt att komma ut igen utan barnen. Men Alex har typ inte gått en meter ifrån mig eller Pelle sen vi kom hem, enorm separtionsångest den stackarn. Gör det nästan lite svårt att åka hemifrån ikväll men han måste ju lära sig att vara ifrån mamma och pappa också. Och går det inte så kan dem ju alltid ringa, vi kommer ta bilen.

Nu blir det väl strax till att fixa middag osv, men en liten stund ska jag bara sitta här :) Alex sover o Jamie målar med sin farmor!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är svårt att överleva utan dig.. jag vet=D nu tycker jag att ni snart ska komma hem till Lyse igen.. det är tomt ska du veta. låter härligt med ett dygn i från barn. jag hoppas att ni har haft det mysigt!
kram kram