lördag, november 21, 2009

Städfreak

Lördag, jag hade tänkt denna dag som en dag då Vi skulle få gjort så mycket men känns som att det inte blivit något gjort och halva dagen har gått. Jag har skurat diskbänken väldigt grundligt men är det enda. Pelle har dammsugit men det ligger fortfarande skit på golvet så dammsugarpåsen måste vara full eller så är det nåt fel på dammsugaren. Jag ska hugga tag i den o dra över nedervåningen nu snart igen. Byta påse först o se om det har nån effekt. Ja just det jag har faktiskt skurat toan också men vårt vatten har blivit gult så ser inte rent ut iaf... Blä på allt. Vi skulle ju tömma kontoret men lär väl inte bli något med det... Får se om jag kan skura ur lite mer nere på källarplan så man kan förtränga översvämningen sen!
Ja jag vet jag är besatt av städning, men mår så dåligt av o veta att det är smutsigt o äckligt överallt och att saker kanske går sönder o förstörs i källaren. Jag kan inte slappna av och det stör mig att ska det bli gjort så får jag genomföra det helt själv.
Ungarna vägrar sova och det är skidåkning på tv... So im standing alone in this.
Kanske dax att ta tag i det så jag kan slappna av sen och lägga mig i soffan med min man. Vem vet han kanske överraskar mig o hjälper till.

Vi var ute förut och skulle kratta trädgården men det blev tre högar o sen hade Alex ramlat 2 gånger, vi var hungriga och det verkade inte så viktigt att kratta. Så vi låter det vara. Blev våfflor till lunch, mumsigt!

Inga kommentarer: