söndag, november 29, 2009

Första advent



Ja idag så har första ljuset brunnit och vårt hem är så mysigt!

Trots segheten så tog jag tag i det hela, strök gardinerna och kastade upp dem i köket. Det är så otroligt mycket mer omständigt o stryka utan en riktig strykbräda! Vi har en utan ben men då försvinner lite själva grejen så jag har strukit på bordet med en vikt lakan som underlag. Kanske ska kolla på strykbräda imorn på ullared?!
Det var iaf mer o göra med julstöket idag än jag hade trott. Men jag fick röjt upp allt o fixat i ordning med det tills ML med familj kom. Jag hann även dammsuga, duscha o förbereda maten!
Sen så hade vi gäster och jag tror maten var uppskattad. Vi drack lite glögg också. Var i allmänhet trevligt och barnen röjde här tillsammans. Var nog gott för Jamie att få leka lite med Ylva även fast 50% av tiden så bråkar dem om olika leksaker :P Men det sägs ju att kärlek börjar med bråk ;)

Imorgon så är det äntligen dax för oss att åka till Ullared. MLs kusin har backat ur så det blir bara jag o ML men kommer nog bli toppenkul iaf :) Nästan bättre om jag ska vara ärlig! Alltid lättare o åka med nån man känner.
Då ska jag shoppa loss ordentligt imorgon, det är det som är det bästa med Ullared, man sparar pengar länge o sen kan man plocka på sig allt man behöver o lite till :) Dessutom får man så mycket för pengarna!
Vi ska åka redan vid sex imorn bitti så jag ska försöka komma i säng i tid!

Nu ska jag kika lite mer på atlantis o så.

Inga kommentarer: