torsdag, november 12, 2009

Röjning på källarplan

Sedär så känner man sig ännu mer duktig. Jag har rätt höga krav på mig såhär när jag går hemma, jag måste göra nåt produktivt i huset hela tiden. Iaf varje dag :) Idag kände jag inte att jag hade gjort något med huset då jag åkte för o hämta Jamie så det tog jag igen när jag kom hem :) Jag hängde den tvätt som var blöt o satte en ny maskin. Jag tog även tag i att sopa upp allt sågspån som vi bredde ut i matkällaren för o suga upp allt vatten som fanns kvar då vi hade haft en lite översvämning där inne. Där efter har alltså avfuktaren stått o gått konstant där inne så sågspånet var sedan en tid nästan helt torrt. Sågspånet kommer ursprungligen från då vi renoverade o dem borrade upp hela taket i matkällaren för att har rör o grejer till badrummet. Så nu mer ser matkällaren riktigt städad ut. Jag ställde in all skit som har stått på mördarmaskinen och i korridoren där nere i hyllorna så nu ser det väldigt städat ut. Sånt där får mig att må bra i själ o hjärta och därför får ni läsa en massa om vår källare som ni egentligen inte bryr er om :) Sen har jag ju även fått en maskin med tvätt till ren o upphängd. Jag har lagat mat med barnen och städat av köket. Nu har vi ätit middag o Pelle har gått upp o lagt sig i sängen med migrän. Det är ju förstås jättesynd om Pelle men hade varit skönt o få lite avlastning med ungarna och barnen vill ju umgås med sin pappa. När Pelle kom hem förut så satt Alex i sin stol o han ställde sig upp i den och fick panik över att han inte kunde hälsa på pappa. Började skrika så jag fick sätta ner honom o då springer han till sin pappa överlycklig över o se honom :)
Dem är så söta mina barn! Förut när vi stekte pannkakor så stod jamie med smöret o så tog han ett djupt andetag i smörflaskan o så säger "mmm luktar pappa" så jag frågar om pappa luktar smör "mm pappa luktar gott"! Underbara unge!
Och när vi hängde tvätt så gick jamie runt till alla kläderna o sa "hämtar imorra, gonatt". Min finaste Jamie <3
Nu busar mina ungar o dagens bild kommer från när Jamie fångade Alex i knät alldeles nyss. Så härligt o se att dem leker ihop!

Dagens bild
:)

Inga kommentarer: