lördag, november 28, 2009

Ett underbart dygn!

Länge sen det var över ett dygn emellan mina inlägg här i bloggen. Har iaf haft ett underbart dygn sen sist!

Först var vi hos mormor igår, jag och barnen. Alex var som vanligt grinig, han har blivit mycket tröttare det senaste, jag antar att mörkret o regnet även påverkar barnen. Fick tillslut ta in vagnen och efter en lång tids skrikande så somnade han. Jamie lekte med sin gammelmormor så även jag slocknade i typ 45min. Tur var det för annars hade jag aldrig orkat med kvällen. Vid fyra tiden så packade vi ihop oss o åkte till Stenungsund, där hälsade vi på barnens morfar och hans tant. Alla utom Yvonne gick på en promenad och sedan åt barnen lite o sen var det helt plötsligt dax att åka o hämta Pelle på stationen. Pratade lite med Pelle sen hämtade vi Rosa på torget och åkte upp till Marri för tjejkväll!
Vi hade en underbar kväll med pizza och hårfärgning. Det blev såklart en väldigt massa skitsnack o en del alkohol. Jag hade glömt att åka förbi systemet så jag snyltade, men betalade iaf för maten o delar av godiset. men får nog ändå kompensera nästa gång, som blir i Januari hemma hos oss :)
Meningen var att jag skulle göra blonda och röda slingor, men den blonda färg Rosa hade med sig bet inte riktigt på mitt hår så det blev bara lite ljusare på dem ställen färgen hade suttit. Och den röda färgen jag hade köpt funkade inte alls lika bra som den enligt bilderna skulle så mitt hår fick inte riktigt det utseendet som jag hade tänkt mig. Men det skiftar lite i olika färger och är inte riktigt lika tråkigt som det innan var :)
Det var himla skönt att umgås med tjejerna och bara släppa ungarna helt!

Idag så sov jag till strax innan elva då Marri väckte mig, sen åt hon frukost medan jag mådde illa vid tanken på mat. Det var det enda jag märkte av att jag hade druckit dagen innan! Sen så gjorde vi oss klara o så gick vi ut. Hon skulle iväg men åt samma håll som pappa bor så vi gick ditåt. Vi åkte till torp, gick på donken då det var barnens dag där o sedan handlade vi lite. En ljusslinga som vi har i trappan nu, en ljusslinga att ha ute och så några juldukar på hemtex från ett presentkort vi fick då vi gifte oss. När vi kom hem igen så gjorde vi måsartkulor och julpyntade huset. Här är supermysigt nu!
Jag tror barnen sover så nu är det dax för mig o Pelle att bänka oss med några mackor o lite gott framför tvn!
Vi hörs imorn, ciao!

Inga kommentarer: