tisdag, november 17, 2009

Bättre nu

Tack för alla stöttande kommentarer, ibland behöver man får vara lite deppig. Det känns bättre nu, det gjorde mig gott att komma ut ur huset. Har varit bara hemma sen i lördags, ja jag hämtade Jamie igår men det är allt. Men det positiva som kommit ur detta är att jag mår mkt bättre, ja fysiskt alltså.
Jag kom mig iväg o handlade, det gick sådär... Tappade en burk tomater på golvet, sjävscannern gick sönder så jag fick byta och jag glömde våra rabattkuponger hemma. Men jag fick handlat och både jag o Alex överlevde ;) Sen hämtade vi Jamie och när vi kom hem så stannade vi ute lite o gungade, men när Alex började hacka tänder så fick vi gå in. Dem var inte klädda för o vara ute egentligen. När vi kom hem så ville jag inte bara sätta mig för då visste jag att humöret skulle sjunka så jag gjorde en smulpaj till efterrätt, drog ihop ett bikarbonatsbröd och lagade våran middag. Maten blev klar i god tid o jag slapp stressa så det har sina fördelar att börja för tidigt :) Att vi dessutom fick en efterrätt var ju inte helt fel. Sötade pajen med honung och pyttelite socker så jag ansåg att det var okej för mig att äta lite.
Nu har vi rockat till mora träsk vilket Jamie verkligen älskar. Han är så söt, dansar, sjunger med och ska spela trummor på alla saker :D Vi höll på i över en timme tills han precis kom på att han ville se på pippi.
Jag hoppas att regnet avtar då jag o ML hade tänk gå ut o gå nu ikväll. Jag behöver ut och röra mig och framför allt rensa huvudet genom lite traditionell skitsnack! Så snälla vädergudarna, ge oss uppehåll!

Imorgon far vi till Stenungsund för att hälsa på mamma och Lasse först o sedan åka hem till Anna o Marcus :) Imorgon förmiddag hade jag tänkt att ta med ungarna o åka till mormor o så får Pelle ta bussen dit sen då han jobbar på förmiddagen. Ska bli en rolig dag!

Nu kommer dagens bilder sen tackar jag för mig!

Grabbarna gungar


Alex är för en gångs skull nöjd



Jamie



smajlar upp mig


Grabbarna rockar

Inga kommentarer: