lördag, november 14, 2009

mera mys!

Dagen idag har verkligen varit bra :) Det har varit så härligt att umgås hela familjen och jag känner hur mitt hjärta o min själ har sugit i sig idag. Min grabbar är verkligen mitt liv, alla tre! Jag har så mycket kärlek för dessa killar att det är helt obeskrivbart!
Det är så fantastiskt att ha få sett mina små killar utvecklas till dessa charmiga gossar från att ha varit små bebisar, kollin nästan, för inte alls länge sen. Det är en fantastisk förvandling!

Det blev både promenad och handling inne i Lysekil förut, jag kände att jag hade noll energi just då men det var uppfriskande och motionen behövde jag.
Jag hjälpte Jamie att plocka sitt lördagsgodis och jag såg när Pelle plockade sin lilla påse men jag tog inget själv. Jag har inte heller smakat på deras godis och just nu kan jag säga att jag inte ens är sugen! Det känns otroligt skönt o kunna säga det, men jag ska villigt erkänna att det var tortyr att titta när dem valde sitt godis och när Pelle smaska i sig sitt för en stund sen.
Men vi har köpt frukt nu så kan göra en fruktsallad att äta till filmen vi ska se sen. Men är inte så sugen på det heller just nu, men det kommer nog :) Vi har även köpt nötter, lite lagom trist men det är gott ibland o inte allt för onyttigt och bäst av allt så är det helt sockerfritt :)

Ne nog babblat från mig för idag, ska sätta mig med min bok tills Pelle kommer ner.

Inga kommentarer: