fredag, november 27, 2009

Bajsvarning

Att vara småbarnsmamma har gjort bajs till en del av vardagen, man torkar rumpor o golv, igår vart det lite i trappan och nu idag hade det kommit lite från Jamie innan han hann på pottan. Detta hade han skämts över och inte berättat för mig. Så när jag hittade lite på golvet frågade jag om det kommit mer o då gick han o flyttade på en av soffkuddarna, därunder hade han gömt det. stackars lite! Tur vi har skinnsoffa o tvättbara kuddöverdrag! Blev att torka bort intorkat bajs ur soffan. Fick även röja ur massa jord som Alex hade varit o plockat ut ur blommorna..grr! Blev irriterad på Alex o sa till honom o då säger Jamie "mamma arg på mig nu". Fick försäkra honom om att det inte var någon fara, han hade ju inte gjort det med mening.Han ska ju inte behöva gå o oroa sig för sådant! Olyckor händer och det är ingen fara, iaf resonerar vi så här hemma.
Ang allt detta bajs så går våra söner mycket utan byxor/blöja på sig då dem trivs bäst så. Så det är inte så att dem med flit drar ner byxorna o bajsar i trappan eller soffan. :D

1 kommentar:

jane sa...

Men det är smart att göra det så lättvindigt som möjligt för dem! Hur ska de annars hinna lära sig när de liksom valpar inte hinner känna att det är dags förrän samma sekund som det är på G?
Kram!