tisdag, november 17, 2009

Idag är en deppig dag. Troligen på grund av sömnbrist men även pga andra saker. Till på köpet så gnäller Alex hela tiden om han inte får vara i famnen. Såg att han har tänder på G så gav alvedon men verkar inte hjälpa så mkt.
Jag funderar på att gå o låsa in mig på toa med hörselproppar... Suck alltså! Självklart ska jag inte göra det men det hade varit skönt.
Det tär på mig alltihop, inget känns rätt. Jag är helt ur fas och måste ändå ta hand om jordens gnälligaste unge, jag måste handla och jag måste hämta Jamie... sen måste jag laga mat och låtsas vara en bra mamma till mina barn.
Ursäkta mitt gnäll men jag måste avreagera mig någon stans...

4 kommentarer:

Anonym sa...

detta låter allt annat än bra! hoppas att du snart känner dig bättre! kram

bluerain sa...

Du ÄR en bra mamma! Jag förstår att man kan tvivla på det när orken tryter, men jag tvivlar inte en sekund på att du är en bra mamma. Håll ut, så hoppas jag att allt blir bättre snart. Kram!

Pernilla sa...

Usch då, har det hänt nåt särskilt vännen?
Kram

Fredrika sa...

Hade själv en icke-pepp dag idag så jag har full förståelse för det du skriver. Ska dra till med något hemskt klassiskt som "omo det är inte är sämre mellan uppskattar man inte det bra"... äsch! Det är i alla fall helt okay att vara på dåligt humör och tycka att det är skit ibland ;) Kram