onsdag, november 18, 2009

Livets små underligheter

Tänk att det var så himla enkelt som att bara bestämma att inatt får Alex ingen välling och så sover han hela natten! Pelle o jag var var förberedda på en lång natt men Alex gnällde endast till lite igårkväll i övrigt har jag inte hört av honom :)
Och Jamie den lilla sötnosen har kommit in till oss inatt vilket han alltid gör, men inatt hade han med sig 3 gosedjur plus sin filt. Och den ena nallebjörnen är typ lika stor som Alex :D haha och jag o Pelle har inte ens märkt att han kom in :P jag undrar hur många vändor han fick gå för o få med sig detta och hur sjutton han kom upp obemärkt i sängen med detta sällskap!

Trots Alex bravader så är jag trött ändå, men jag har endast mig själv att skylla. Det fanns så mycket att göra i köket igår att jag inte var i säng o började läsa förrän typ halv tolv och somnade med andra ord efter tolv. Så fick knappa 6 timmar, men det är underbart att det iaf var 6 timmar utan avbrott :)

Så jag känner att dagen har börjat bra, nu ser jag fram emot att träffa familj och vänner. (och ni vänner som känner er förbisedda nu när vi i Stenungsund så ber jag om ursäkt men tiden räcker inte till).

1 kommentar:

Fredrika sa...

Va söt han är som kommer med hela nalleklubben! Finns det hjärterum...! Kram