lördag, november 21, 2009

freaket avreagerar sig!

Vi vände om dagen. Jag har skurat klart källaren och dammsugit om mellanplan/nedervåningen. Pelle är iväg och lånar släp och förhoppningsvis får med sig dem stora grejerna från kontoret, beror väl på om han får bärhjälp. Packa o städa på kontoret får vi göra i nästa vecka då iaf Jamie är hos Anna-lena.
Har även plockat upp leksakerna som höll på o göra mig galen. Så jag har fått avreagerat mig den värsta städnojan. Finns fortfarande saker att göra och vi får se om jag orkar ta mig för dem sen. Är mest småplock kvar och det känns skönt i själen! Att källaren är uppröjd känns bäst. Ja okej dem 2 lådorna i matkällaren har inte packat upp sig själva men kanske att Pelle kunde göra något :O
Har tvätt jag måste hänga men går inte när jag är själv med barnen så länge som det är blött i källaren. Ja för jag spolade golvet i tvättrummet där det endast är betonggolv och det lär inte ha torkat upp ännu.

En rolig sak är iaf att Alex sov hela natten inatt igen! Jag hoppas att det kommer hålla i sig för det är verkligen underbart att få sova. Jag hade dessutom sovmorgon idag så jag fick sova 10 timmar! Vaknade då Pelle gick upp men i övrigt helt ostört!

Jamie gör också framsteg, han fortsätter att göra nummer 2 på pottan. Nästan blöjfri, stora killen!

Mamma o Alex


Vispar grädde alla 3


Slickar vispen


En till som gillar grädde

Inga kommentarer: