söndag, november 08, 2009

En välbehövlig kväll

Lördagkväll var en bra kväll. Vi var på inflyttningsfest hos Thomas och Fredrika och det var så skönt att vara bara Nathalie. Inte mamma. Jag behövde inte mata, trösta, byta blöja, jaga, skälla... Alla gästerna klarade sig själva så jag slapp och mina söta ungar som vanligtvis behöver den vården från mig var hemma och sov hos sin farmor och farfar! Vi kom dit lite senare eftersom Alex var hysterisk igår men det var inga problem :) Det var verkligen jätteskönt o komma ut sådär och träffa goda vänner. Vi kände bara värdparet men det var inga problem. Framåt kvällen ramlade dem flesta av men vi satt och pratade till halv ett. Nu väntar jag på att vi ska få bestämt en helg som dem kommer ner och hälsar på hos oss :) Men tack Thomas och Fredrika för en väldigt trevlig och för mig en välbehövlig kväll!

Nu ska Pelle, Alex och Johan på båtmässan som farsdagspresent till Johan. Jag tror även att Pelles bröder skulle ansluta sig senare. Jag hade tänkt att jag skulle ta mig an min andra son så att farmor som har bakat med honom på morgonen får fixa med sina studier. Vi får se om jag o Jamie går ut eller hur det blir. Senare i eftermiddag blir det familjemiddag här.

1 kommentar:

Fredrika sa...

Tack själva! Det var verkligen jätte trevligt! Skönt att fålite tid "ensamma" också. :) Vi får höras med om en helg framöver! Kramar!