onsdag, november 25, 2009

Onsdag, övergivna...

Det är redan tomt. Pelle och Nalle har åkt. Dem tog audin in till Lysekil där den får stå i veckan och sedan tog dem bussen vidare till Göteborg, såsmåning om blir det tåg för dem till sthlm. För mig o barnen blev det ingen tur till ML då hon inte mådde bra idag. Så vi har först lekt litegrann, sen så behövde Alex sova så då tog jag o Jamie fram målargrejerna och har målat ett tag. MÅnga fina färggranna kottar har vi att sätta snören i och använda som julgranspynt. Jamie har bestämt att farmor, farfar, mormor och morfar ska få några :)
Nu så leker Jamie med sin tågbana och jag satte mig här en sväng. Vad vi ska göra resten av dagen vet jag inte. Jag vill helst inte att Jamie ska se på tv hela dagen...
Nu så vaknade Alex också... gäller o håll i honom annars förstör han det Jamie leker med.

Kommer bli väldigt tomt utan Nalle här hemma, insåg just att han inte kommer fira jul med oss heller. Lite sorgset, men samtidigt blir väl Pelles morfar glad som är lite hundrädd ;) Nalle kommer ju ha det super i dem svenska fjällen med Manne så det oroar mig inte, han är en ansvarsfull kille!

Ska väl försöka få igång en tvättmaskin, vi har mycket tvätt.

Inga kommentarer: