söndag, november 22, 2009

Söndag idag

SÅ var det Musse på tv:n igen, jag fick Jamie till o se på film i kanske 20min i lekrummet innan jag fick ge upp o byta kanal på stora tv:n. V måste ta o skaffa oss ett extra kort till boxen så Jamie kan kolla på sina tecknade program inne i lekrummet ist för jag håller på o bli tokig på dem... :) Har sett någon grej i nån internetaffär som delar ut signalen från kortet till olika sändare som man kan sätta på dem tv-apparater man vill ha alla kanalerna på men vet inte om det funkar. Kanske mer värt o betala för ett tvillingkort. Ja jag vet inte.

Var en skön kväll igår fastän Pelle jobbade, jag gick en sväng med Nalle, såg på film och pratade med både mamma och mormor i telefon. Mamma o Lasse dem grisarna är på väg till Barcelona nu! Jag hade gärna åkt iväg till lite sol nu med, är evigt trött på regnet! Tyvärr skulle ju inte en resa lösa problemet med översvämningar o sån skit.

Annars igår så fick jag nog gjort nästan allt jag behövde göra och det känns väldigt bra idag. Jag vet att källaren är skurad, kök o badrum är skinande rent, hela huset dammsuget, barnens sängar renbäddade, kontorsmöblerna står i Pelles rum på övervåningen och det gör mig så gott i sinnet! Idag behöver jag handla lite, Pelle ska åka o bada med nåt av barnen, han har bara inte bestämt sig för vem av pojkarna han tar med sig. Lutar åt Alex men det beror på hur trött han är. Just nu sover lillemannen så han kan nog vara redo för bad sen :) Han sov inte hela natten inatt men vad jag vet vaknade han bara en gång och jag tror inte Pelle gick in o tröstade honom. Jag var så inställd på att han skulle sova hela natten så när jag hörde honom skrika så var jag på väg o gå upp med honom, sen kollade jag på klockan o insåg att den bara var 3.30..
Förutom att handla ska jag inte göra så mkt idag, ska kika om tvätten torkat så jag kan tvätta lite mer. Men har fått ställa in avfuktaren i våran "Harry Potter skrubb" så tvätten torkar inte alls lika snabbt som vanligt. Så vi får se.

På fredag vankas tjejmiddag hemma hos Marri och det ska bli väldigt skoj! Hon är så duktig som orkar dra ihop sådant. Personligen har jag inte energi över med allt som ska göras här hemma. Men ska försöka få tjejerna att planera in en ny tjejmiddag redan på fredag, då kan vi vara här i huset. För annars kommer det nog inte bli av... Nåja ska iaf bli härligt att träffa tjejerna igen :)

Sen vankas Ullared om en vecka och jag har påbörjat en lista. Min mormor bidrar med pengar så att mkt av sakerna jag ska handla kommer vara från henne i julklapp. Väldigt smidigt :) och mkt av resterande kommer vara från oss i julklapp! Ser fram emot att få shoppa loss, även fast jag är långt ifrån lika tokig som folk i serien Ullared.

Inga kommentarer: