torsdag, november 19, 2009

Jul-snack

Nu börjar julen närma sig med stora steg. Om 1½ vecka så är det ju faktiskt första advent och mina drömmar om julklappsinköp kan snart bli sanna. Jag ska handla det mesta då vi åker till Ullared, börjar få en riktigt fin o gedigen lista dit :) Hoppas kunna hitta det vi planerar o köpa till barnen i julklapp där. Jamies lista är klar, på vad han ska få alltså, till Alex är endast en sak bestämd, är ju så svåårt! Till Jamie kan man ju köpa massa kläder också för det behöver han men Alex får ju ärva Jamies kläder som fortfarande är i gott skick så det finns massor. Blir säkert några plagg även till honom förstås.
Inte denna helg men helgen därpå ska vi till torp för att kolla lite på julklappar men även för att fixa utomhusbelysning till hus o träd :D Det ser jag fram emot enormt! Är ju bara så mysigt med ljus i trädgården ♥ När vi fixar uteplats i trädgården nästa sommar vill jag även fixa lampor som har solpanel o drivs av det på olika ställen på tomten :)
Det tråkiga med att det mesta kommer inhandlas på ullared när det kommer till julklappar är ju att man missar den mysiga julhandeln. Jag vet att många kopplar det till stress men jag planerar oftast i tid så jag tycker bara det är mysigt.
Får nog bli en vända ändå, finns alltid något litet o köpa till nån.
Appropå presenter så fyller ju Pelle snart år, så måste hitta något till honom, inte bara i julklapp utan även födelsedagspresent, varför ska det vara så svårt till just honom?! Honom borde jag ju känna bäst av alla men nej det är den svåraste julklappen/presenten! Nån som har tips? (Pelle läs inte kommentarerna om det blir några)

1 kommentar:

Pernilla sa...

Torsdag går bra, ja de e klart att kompisen kan följa med, ska ni passa på att handla?
När ska du till ullared då?