fredag, november 06, 2009

tappar kontrollen

Har varit en trevlig dag idag, vi åkte med Manne till farsta för o äta lunch med deras morföräldrar vilket var trevligt. Maten var sådär, jättekryddad men sällskapet var bra :) Sen blev det en sväng i köpcentrumet för o kolla läget. Fick handlat lite men inte nåt spännande. Sen gick vi till Carlings där Madde jobbar och där var även Ola. Så pratade lite där innan vi åkte hem igen. Sen skulle Pelle på jobbmöte så där är han nu. Barnen sov i ca 2h så fick tagit det lite lugnt. När jag sen skulle hämta välling till Alex så gick jag mot köket o när jag kom till hallen så kände jag bara hur benen började vika sig, sen försökte jag desperat sitta upp men kunde inte kontrollera min egen kropp :S SÅ himla läskigt men sen klarade jag av o resa mig o gå in i köket innan jag kände att jag tappade kontrollen igen. Men höll mig kvar på stolen o sen fick jag tillbaka blodet i huvudet och sen dess har det varit okej. Har ont i huvudet o är trött men hoppas orka med kvällen. Får bli huvudvärkstablett!
Ska snart byta kläder o åka in till stan för o möta Pelle, barnen blir kvar hos sin farmor och farfar :) Blir romantisk middag och bio ikväll, sköönt!
Ne nu ska jag göra mig iordning. ses imorn!

2 kommentarer:

Anna Tjerneld sa...

Hej vännen! Du, det där lät inte bra det där med din kropp. Hoppas du mår bättre. Du kanske borde kolla upp det där. Sköt om dig! kram Anna T

Pernilla sa...

Lät läskigt! hoppas du mår bättre idag ;) Kram