fredag, november 27, 2009

Fredag!

Lite skoj är det, köpte 2 doftgranar till källare igår som skulle föreställa vaniljlukt. Jag kan säga att dem inte luktar gott men jag hängde dem i källaren för att tvätten inte ska lukta fukt för det är värre.
Just nu är en man här o installerar avfuktare som ska stå här ett par veckor för o fukta av källaren. Han frågade nu om vi hade haft dött djur där nere för han tyckte det luktade så illa :D Kan ju säga att det mestadels luktar från dem där jävla doftgranarna! Får nog ta bort dem för vill ju inte gå runt och lukta as...

Och jag var så duktig att jag städade nedervåningen igår kväll. Imponerad över mig själv!
Om ett tag ska vi åka till mormor men vill inte åka för tidigt för då kommer Alex inte somna i bilen och då kommer han inte vara så roliga att ha o göra med!
Om vi har tur så kanske ML kommer förbi en stund innan vi ska åka så vi får träffas, det har blivit mer sällan det sista.
I eftermiddag åker vi vidare hem till pappa om han inte åker på o jobba. Ska bli väldigt mysigt o få umgås lite med honom. Kan ju hoppas tanten låser in sig på dass eller nåt ;)

Sen ikväll blir den efterlängtade tjejkvällen! Rosa, Marri, Carro o Jag. Perfekt antal o rätt tjejer :) Kommer sakna SE i det gänget men hon pluggar på annan ort så det får bli framåt jul! Alexandra skulle eventuellt komma också men hon har inte hört av sig vad jag vet så då kan det kvitta i min mening. Man kan ju höra av sig o säga om man kommer eller inte, det tillhör ju vanligt folkvett. Men kan ju ha hänt något annat som gjort att hon inte kunnat höra av sig och då är väl det okej :) Nåja så kan det vara ibland, alla kan inte kunna jämt.
Ska iaf bli skoj ikväll!

Inga kommentarer: