fredag, november 20, 2009

en del av fredagen

Jag lyckades ha Alex vaken till halv tolv sen så fick han sova. Vi får se om detta har någon effekt på natten. Jag hoppas det!
ML och hennes barn har varit här o lekt en sväng. Sedan behövde dem åka o handla och eftersom Jamie hade bajsat på pottan o jag lovat honom en godispåse så åkte vi med dem till affären. Jamie plockade en liten påse med kanske 10 godisar, han är himla duktig med det! Sen åkte vi hem o medans Jamie smaskade godis i bilen så passade jag på att installera den andra bilstolen i auidin. Sen fick Jamie gå in till tvn så jag snabbt kunde ändra bältet på den stolen som redan var inkopplad. Så nu kan båda barnen åka där, men föredrar o ha dem i volvon då dem bilstolarna är nyare. Men volvon har ingen bensin just nu, men fakturan har kommit in så vi kan tanka den :P Känns gott att ha pengar igen även fast vi inte riktigt kan fylla igen alla gropar vi har grävt... men det kommer vi kunna snart tror jag! Tänker inte skriva mer om vår ekonomi här men jag är inte riktigt lika barskrapad längre.
Nu skulle jag behöva städa lite men jag har fått huvudvärk och är extremtrött... men ska nog rycka tag i dammsugaren så vi slipper göra det imorn. För imorn hade vi tänk låna ett släp o köra hem skrivbordet, stolen och bordet från kontoret. behöver väl packa några lådor på kontoret också och så hade vi behövt ta tag i trädgården... Bara jobb o jobb ;)

Inga kommentarer: