måndag, november 16, 2009

Måndag

En måndag med halsont och huvudvärk, så inte så jätteproduktiv ännu... Jag har bakat ett bröd och startat diskmaskinen. Jag har även torkat ur soffan med våtservett som blev brun :S Hur smutsiga är vi egentligen?! och så torkade jag soffbordet också. I övrigt så har jag inte gjort mkt. Var uppe kl 6 med barnen men vid 8 orkade jag inte med huvudvärken så drog upp Pelle o försökte sova bort huvudvärken. Misslyckades med det men fick sova till kl 10 då Alex ville gå upp ( Pelle la honom medan jag sov o åkte sen till kontoret).
Alex verkar må bra idag iaf, inga sura minen utan han har glatt lekt runt :) Så det kanske inte blir värre, hoppas det iaf!

Har inga andra större projekt i åtanke för dagen, vill bara bli bättre så jag kan börja träna igen.

Hoppas vi får in pengarna på vår faktura snart för det börjar bli väldigt tomt på kontona. Så ont om pengar som vi haft denna hösten har vi inte haft sen innan Jamie föddes. Nu när man vant sig vid en viss levnadsstandard så är det jävligt svårt att ändra tillbaka. Men vi skär ner rejält på utematen, tömmer ur frysen lite mer. Jag försöker laga mer mat så vi har matpotioner men jag har äntligen lärt mig o anpassa mig efter oss så har himla svårt att öka på. Oftast lyckas vi skrapa ihop en matlåda men egentligen borde det finnas en till oss var... Nåja det är bättre än ingen antar jag!

Nu ska jag fara o hämta Jamie. Ha det fint!

Inga kommentarer: