fredag, november 13, 2009

Fredag!

En ny dag, nya tag.
Varje gång Pelle är borta på kvällen, om han sover eller är iväg någon stans så sänks jag ner i nån svacka. Addera en missuppfattning så kommer ni fram till mitt sista deprimerade inlägg igår, inte för att jag menar det jag skrev mindre idag men tja :)

Idag har jag varit på promenad med ML så tyckte inte det krävdes träning, att jag dessutom verkar var på G o bli förkyld är också en av anledningarna.
Imorse satte jag en deg, hade egentligen tänkt baka igår kväll men Pelle gick o lade sig samtidigt som barnen igår med migrän och han vilade även innan så det blev helt enkelt av. Ja ni undrar nog vad Pelle har med det o göra eftersom han ändå inte hjälper till... hehe men det är så att jag orkade helt enkelt inte efter att fått hoppa över min eftermiddags vila :)
Nu har iaf jag o barnen gjort söta små bullar av degen som ska bli bröd när dem jäst en stund till. Den här degen jäser sjukt mkt så hoppas det blir gott också :)
Snart är det dags att laga mat, blir korvstroganoff och ris idag och det ska bli väldigt gott! Är verkligen supersugen på det :)

Imorgon är min älskling hemma hela dagen och det jag verkligen fram emot! Vi behöver umgås hela familjen o bara mysa. Nu snöar det ute så våra planer att greja i trädgården kanske sket sig med då får vi väl hitta på nåt annat :)

Nu ska jag börja med vår middag.

1 kommentar:

Fredrika sa...

Hoppas ni får en riktigt härlig och mysig helg! Stor kram!