måndag, november 23, 2009

Skönt!

Man tycker att jag borde vara trött på vatten men det var helt underbart att simma med ML idag, vi tjötade hål i huvudet på varandra och skrattade o stojade. Alla som simmade nära oss bytte rätt snart sida av bassängen så vet inte om vi luktade bajs eller nåt :P Men det var lite pensionärssim över oss, haha! Men vi simmade 1km o det kändes väldigt bra! Vi hoppas kunna göra om det senare i veckan men eventuellt ska Pelle bort ons-fre så det kan bli tajt... Vi får se.
Om Pelle åker iväg, till sthlm isf på jobbgrej, så kommer han lämna Nalle till sin bror som gärna ville låna honom ett tag. Så isf ser vi inte Nalle på en månad, nästan lite sorgligt men Nalle kommer ha det toppen hos Manne och vi kommer få lite semester ;) Pelle kommer bergis gå upp i vikt precis som han gjorde sist vi lånade ut Nalle en lite längre period :D Så se upp Pelle!

Nu hoppas jag att grabbarna inte blir direkt påverkade av vaccinet så Jamie kan åka till Anna-Lena imorgon så jag kan ta igen lite sömn då Alex sover middag. För ska upp med ungarna imorn o även om jag planerar o lägga mig i tid ikväll så vet jag hur det kommer bli med det... Och om källarn inte står under vatten imorgon så ska jag tvätta också. Har massvis och de handdukar som hängde på torkstället blev ju smutsigt igen igår när det svämmade över igen... suuuck. Never ending work!

Nej nu blir det lite mer Atlantis innan jag borde försöka bestiga trapporna upp till sängen!

Inga kommentarer: