fredag, november 20, 2009

Skitsnack!

Vi har ny taktik för att få sova, eller för att få bort Alex ätande nattetid. Den ena ligger inne hos honom medan han skriker sig fördärvad över att han inte får någon mat och den andra sover i våran säng med Jamie för att orka upp i ottan som ungen vill nu när han inte får någon mat nattetid. Inatt sov Pelle där inne och strax före sex kom han in med Alex till mig, han var klarvaken... Vi gick upp men det märktes hur trött han var så halvsju gick upp till hans rum igen, han fick några leksaker i sängen och jag la mig på madrassen. en kvart senare sov vi bägge, ända tills Jamie ropade på oss kvart i åtta :) Så nu hoppas jag att det faktiskt är genomförbart att hålla honom vaken till lunch!

Vi hade just ett stort genombrott här, Jamie bajsade på pottan!! Ja för er utan barn så är detta lite äckligt men ni kan hoppa över skitsnacket om ni vill :)
Har märkt att han var mer redo o idag när han kom med blöjan o ville bajsa så föreslog jag pottan o sa att vi åker o köper godispåse o då ville han försöka :D Men han ville vara själv inne på toa och snart så ropar han på mig. Han är himla nära o vara helt blöjfri. Vi har blöja nattetid men den är nästan alltid torr så :) Ska ta bort nattblöjan så fort som vi fixat madrasskydd!

Tiden rinner iväg och klockan är redan halv tio, ska väcka Pelle o göra oss iordning. ML och hennes barn kommer hit o leker sen :)

Inga kommentarer: