torsdag, december 01, 2011


Hela denna veckan har jag legat en dag före, så det känns som fredag idag och det är riktigt tråkigt att så inte är fallet... Men Torsdag idag då, simhallen blir det inte men om det inte börjar spöregna så är min plan o gå en promenad upp till kopper o hälsa på en kompis som håller på o flytta. Och sen förbi affären för o handla lite pepparkaksdeg så vi kan spendera eftermiddagen med o baka lite utan o behöva kladda ihop en deg ;) Men Alex är inte informerad om mina planer, lite för mkt saker som inte blivit som jag tänkt den sista veckan så bäst o inte hetsa upp honom för o göra honom besviken igen...

Men första december idag o det känns lite försenat eftersom första advent redan varit och ljusstakarna börjar kännas som gamla nyheter. Men första luckan i chokladkalendern ska öppnas och Alex är nöjd :)

Idag har även min kära make namnsdag så grattis till dig älskling! Jag har även två kusinbarn som heter Oskar så grattis till dem också :) Denna månad är stora namnsdagsmånaden för oss, det är Anna den 9dec vilket svärmor heter, Alexander den 12e, Tom den 21a som min pappa o Alex heter, Eva den 24e som jag heter, Johan den 27e vilket både Jamie o min svärfar heter och sist men inte minst Nathalie den 29e :) Tur man inte firar namnsdagar med presenter ändå ;) Enda gången vi kör med det är när barnen fyller år eftersom båda våra barn har ett namn var som inte finns i almanackan. Då brukar vi säga att dem har namnsdag på varandras födelsedag o så får dem ett litet paket.

Nä ska nog ta mig en dusch o sen får vi se vart denna dag för oss :)

Inga kommentarer: