fredag, december 02, 2011

Its Friday

Dagen idag har varit bra, men nu tycker ja klockan kan bli 19.30 så jag kan stoppa Alex i säng... Lite trött o vill gärna kunna slappna av och se på nåt annat än barnprogram på tv...

Jag körde till Landvetter o hämtade mamma o Lasse idag medan Alex var hos sin morfar. Det gick hur bra som helst, ingen farlig trafik för mig och Alex hade hur kul som helst :) Var kul o träffa mamma o Lasse igen också o höra deras berättelser om resan. Imorgon blir det troligen middag hemma hos dem o mer berättelser :) Och Alex ville inte alls åka hem när jag kom, han o morfar var ute i trädgården med vovven o lekte när jag kom. Alex var alldeles rosig och kom vandrande med ved i famnen och ett brett leende! Underbart o se. Jag var där ute o lekte med dem i 30-45min innan jag övertalade Alex o åka hem för att äta.

Vi har även hunnit med o lämna prover till barnmottagningen så nu har vi gjort vår del, nu får läkaren göra sitt. Sen får vi se om det ger något alls... Jag hoppas ju inte att det är nåt fel på Alex men om han är helt frisk så kan jag ju inte låta bli o undra över varför han är så trött?!
O så gick vi en vända till affärn, jag dricker typ 1 förpackning proviva nypon per dag, tror de kan vara en graviditetsgrej för så gott är det inte vanligtvis :P Så fick fylla på förrådet lite o så handlade vi lite lördagsgodis när vi ändå va i affärn :)

Inga kommentarer: