söndag, december 11, 2011

julklappar

Japp jag hamnade hos mamma o Lasse på middag o det var riktigt trevligt :) God mat, mkt prat och bildvisning från Usa.
Pratade med bägge mina söner på telefon och jäklar vad jag saknar dem!! Finaste barnen i världen! mindre än en vecka nu! Och om bara några veckor kommer jag ha 3 fantastiska ungar :)



Sitter just nu o kollar på julklappar o har nog äntligen kommit fram till vad jag ska köpa till Alex och Jamie är i stort sett klar, behöver bara komma på en sak till till honom. Sen ska jag köpa varsin sak från mormor åt killarna också. Sen har jag tittat ut vad jag ska köpa till Ellie i julklapp då födelsedagspresenten är fixad.
Bestämdes även hur hemliga tomten skulle fungera i år o den är inte så jättehemlig, vi blev alla tilldelade en person o köpa för, så nu måste jag komma på vad jag ska köpa till Lasse som jag blev tomte till.
Och de sista till svärföräldrarna ska inhandlas men de har ja koll på. o några andra klappar, haha, ja, jag har inte handlat så många än. Men jag har iaf koll på vad som ska köpas så då är det inte så avancerat. Nu ska bara pengarna trilla in på kontot också så att det blir möjligt o handla dem med....

Inga kommentarer: