fredag, december 09, 2011

Fredag hela dan

Idag har jag varit till gbg och lämnat av Alex till hans farmor som kom med tåget från sthlm. Vi åt lunch på en trevlig lite sylta i nordstan innan dem tog tåget till sthlm. Så ja, farmor tillbringade 1½h i gbg innan hon vände, snacka hängiven farmor :D Den bästa farmodern o farfadern i världen har mina barn, kunde inte fått bättre! Och Alex var så lycklig som fick åka med farmor, det var bara när dem gick på tåget o de verkligen gick upp för honom att mamma skulle stanna som han såg lite upprörd ut. Men inga tårar utan några extra kramar o ett löfte om att vi skulle höras på telefon senare så gick han in med farmor på tåget :)
På hemvägen var de såklart världens kö... och mest i den filen jag behövde åka i såklart. Men till slut rullade det igen o jag kom hemåt :)
Jäklar vad det regnar o blåser idag förresten. Åkte vackra vägen via havet när jag svängde av till std och fick hela havet över bilen och när jag parkerade vid Willys så skakade hela bilen... Hade inte velat åka över några större broar idag. Tydligen hade dem stängt av Älvsborgsbron o mormor berättade att det var översvämningar i Uddevalla.... Galet decemberväder!

Ikväll ska jag hem till Carro som har inflyttningsfest, blir nog inte så vilt för min del men ska bli kul o träffa dem jag känner där. Och slippa sitta ensam här hemma, har ju inte kunnat gå ut pga Alex sen jag kom till Sverige. Blir bio nån kväll i veckan också, men vet inte om jag kommer få gå ensam eller inte... Vem vill med på Breaking dawn?

Inga kommentarer: