söndag, december 25, 2011

Godfortsättning!

Vi hade en toppendag igår med många fina klappar, god mat och gott sällskap :)
Vi började dagen med varsin morgonjulklapp till killarna som sysselsatte dem ett tag medan jag grejade i ordning lite här hemma o Pelle vilade. Sen åkte jag o hämtade min mormor medan Pelle fixade de sista hemma o gjorde i ordning killarna. Mormor hade aldrig varit hemma hos oss så hon fick följa med hit o se radhuset o äta lite gröt till lunch innan vi begav oss till min mamma.
Hos mamma o Lasse blev det glögg o Kalle innan tomten kom på besök. Tomten hade massa paket till barnen o även ende till oss vuxna :) Själv fick jag parfym + deo från CK one som önskat, super mario bros till wii, ett par innetofflor o pengar. Riktigt bra grejer! Jamie fick bla PSP + spel till den som han fullständigt älskar, sen fick han lego, några leksaker o massa pyssel. Alex fick en docka med vagn som han tar hand om så bra, pyssel, en interagerande Nalle puh telefon som både han o Jamie älskar och ett antal andra leksaker :) Pelle fick även han några bra saker bla biobiljetter från mig som jag hade tänkt vi skulle använda denna veckan om inte bebis bestämmer sig för o titta ut.
Efter julklapparna så var det dax för mat och oj så vi åt, precis som alla andra jular ;) Fast egentligen är det inte så mycket på julbordet som faller mig i smaken, men går ju o äta sig mätt på det som är gott ;) Efterrätt hade jag fixat, äggost, och den blev så himla bra denna gången så jag var riktigt stolt! Det är nog den maträtt jag tycker är svårast o få till.
Alex höll på o somna vid matbordet så sen fick de bli hemgång. Barnen somna gott och jag bänkade mig i soffan i väntan på Pelle som körde hem mormor o sen blev de film till kvällen var slut.
En bra jul och bebis höll sin del av avtalet och gör fortfarande, men ikväll är det fritt fram igen :)

Idag har vi byggt lego och i allmänhet pysslat med våra julklappar. Jag har bytt lakan o tvättat en maskin. Om ett par timmar blir det hem till min pappa för o fira jul med honom, Yvonne, brorsan o hans familj. Många julfirande blir det :) Och många julklappar... lyckliga barn!

Bilder från julafton finner ni i inlägget under :)

Inga kommentarer: