onsdag, december 21, 2011

Ne ingen bebis än...
Vi kör på lite datafritt här hemma nu när Pelle har semester, mest för att han faktiskt ska få vara ledig. Annars kan han inte låta bli mailen o så är det kört... :)
Men vi har det bra, igår var vi till läkaren med Alex vilket inte gav något alls, mer än att alla tester dem tagit inte visade något - vilket förvisso är bra. Men det betyder att vi inte är närmare svaret på min fråga, varför är han så trött?!
Efter läkaren gick vi hem o Pelle o Alex sov middag medan jag o Jamie fick kvalitetstid, då vi läste bok och pysslade massor - så himla mysigt!
Sen blev det Jul på Liseberg, regnade hela tiden men vi hade mysigt ändå :) Tog lite bilder men orkar inte lägga in det nu. Det blev karuseller o farfarsbilar osv för hela slanten, o så gick vi en vända o njöt av alla lampor o slösade pengar på godis o fika :)
Idag har vi städat på morgonen för de skulle ha varit visning nu ikväll, men den blev inställd i eftermiddags för han som skulle komma fick jobba över :/ men dem är fortfarande intresserade iaf :) Sen så åkte vi till Lysekil vid lunch och åt på kinesen där, bästa kinamaten jag ätit ever, o så hälsade vi på förra grannen på jobbet o köpte lite fikabröd. Sen bar det av ut mot Lyse och barnens förra dagmamma. Barnen var så glada över o träffa henne igen och hon också. Vi var där i 2½ timma o barnen lekte med sina gamla kompisar o vi fikade o snackade. Känns lite sorgligt speciellt för Alex skull att dem inte är kvar där, men var sak har sin tid.
Sen så har vi varit på ettårs kalas hos min brorsdotter Ellie, men brorsans tjej har stor familj så var väldigt mkt folk överallt o lite trångt. Men presenten gick hem, både vår o den ja va med mamma o valde så de va ju kul :)
Imorgon blir de besök hos BM, gran inköp och troligtvis får vi besök från Lysekil.
Fredag är inte helt uppbokad men vet att vi ska hem till mamma o Lasse o klä granen med dem iaf. Och sen är de ju julafton på Lördag o då blir det o hämta mormor o sen hem till mamma o Lasse för i fira dårå :) Juldagen firar vi med brorsans familj o pappa. Många julfirande blir det!

Nu blir de film med Pelle, ses!

1 kommentar:

Sandra sa...

sorry, jag gjrode naglar idag igen och sen stanadne besöket kvar ett tag. imorrn är jag här på förmiddagen om du har tid då :) ananrs så GOD JUL!!!!!!!!!!!!!!!
KRAM!!!!!