lördag, december 10, 2011

Just nu längtar jag efter februari väldigt mkt, för då har förhoppningsvis livet återgått till de normala. Hur normalt det nu kan bli med en nyfödd o förestående hjärtoperation. Men då kommer iaf hela familjen vara tillsammans!
Kollat runt på bloggar idag men fan alla har bebisar och alla dessa söta bilder får mig bara o längta ännu mer efter vår lilla o ett familjeliv!

Jag är vilsen när de kommer till namn, finns flera fina men jag vet inte vilket jag gillar bäst o Pelle har redan bestämt sig... O så har alla jag berättat för om våra namn kommit med haft olika reaktioner och åsikter som får mig o tänka om hela tiden... Vågar knappt berätta längre om våra förslag för jag orkar inte höra nåt negativt. Borde döpa ungen till Anna så kan ingen komma o säga att namnet är ovanligt iaf, men då får man väl höra tvärtom att de inte var så originellt :P Är väl bara o inse att folk alltid kommer ha åsikter o att man sällan får höra det man vill höra. Med Jamie så var det också många reaktioner o konstiga uttal men det gick ju över, men tror att topp 1 på vår lista kommer skapa mer reaktioner än Jamie då det är så ovanligt.
Nä kommer inte skriva ut namnen här för jag vill inte ha fler negativa reaktioner, ni får helt enkelt var nyfikna tills lillan har fått sitt namn. Hade varit lättare om de va en pojk för där känner jag mig rätt säker på namnet...
Well några veckor till och sen borde hon va ute o då får vi nog mer klarhet i namnfrågan.

1 kommentar:

katta sa...

Jag vet vilket namn ni funderar på och ni får nog både positiva o negativa kommentarer. Huvudsaken nu gillar det så skit i alla andra. :)