fredag, december 30, 2011

Fredag

Barnen leker på sina rum, Pelle jobbar o jag har fått sova gott inatt, känns som att den här dagen kan bli rätt bra :) Jo jag fick sova till 11 så den har rätt nyss börjat för mig. Funderar på o ge mig på o putsa vardagsrumsfönsterna då även denna storm gjort dem prickiga o vackra, men jag har inte helt tagit de beslutet ännu :P Tvättkorgarna gapar iaf tomma och de plock jag kan göra är gjort. Men Pelle skulle ju kunna ta en vända på vinden igen, hittade ju massa matnyttig sist o rensade ur massa saker som vi inte ska ha kvar :) Och fler lådor finns det! Är väldigt sugen på o ta mod till mig o klättra upp dit själv o röja, men är inte riktigt rätt läge för det med denna stora mage o alla dessa sammandragningar... Nä, bättre om lådorna kommer till mig ist :)

Igår var också en bra dag fastän jag var trött. Det var helmysigt o träffa Becka igen och barnen gillar henne. Hon spenderade en timma med Jamie o hans läxa :) Ja sen spenderade hon endel tid med mig också då vi pratade o så ;) Innan jag plockade upp henne så var jag o Alex på torget, gick en vända på apoteket o där utanför sprang vi på två kompisar - trevligt. Vidare till JC o hämta ut Pelles jeans o sen in på coop och där sprang vi på min pappa :) Fick bärhjälp av pappa till bilen o sen av Becka in till huset så jag kom undan lindrigt med handlingen ändå! Och Pelle slapp, han hatar o handla. So it all worked out great!
Vid sextiden igår kom mamma o Lasse för o vara barnvakter något barnen blev superglada över och även vi. Vi åkte in till Göteborg där vi åt middag på Murveln som ligger i Nordstan, inte supermysigt o vara mitt i nordstan o väldigt mkt folk men dem har väldigt god mat till bra pris! Sen blev det promenad upp till biopalatset där vi såg senaste Sherlock Holmes filmen, helt klart godkänd film. Lik första filmen med humor, action och tankegåtor :) Nöjda med kvällen blev vi positivt överraskade då parkeringen bara kostade 20kr för hela kvällen, o då hade vi ändå bilen i nordstans parkeringshus! och det var så skönt o bara vara vi 2, inget gnäll o inget tjat :) Snart nog kommer vi inte kunna göra detta så va bra o passa på :)

Nu ska vi ge oss ut i solen en sväng, kanske gå ner o hyra film :)

Inga kommentarer: