torsdag, december 01, 2011

Baka

Oj hjälp vad sugen jag blev på äggost, Och det som tar ett dygn typ o göra... Funderar dock helt ärligt på o ställa mig o göra en nu... Men tror inte de funkar på min mellanmjölk så det får bli ett projekt för en annan dag... I vilket fall så blir det definitivt äggost till efterrätt när vi firar jul med Pelles familj den 18e :) Men orka vänta 3 veckor till, nä! Så nån dag blir det nog en äggost, måste ju öva ;)

Dagens projekt att baka blev faktiskt av, jorå! Vi tog oss till affären när de var uppehåll i regnet dock rustade i regnkläder o tur var väl det då himlen öppnade sig på vägen hem!
Våran lilla ica här är inte den mest välsorterade så den färdiga pepparkaksdegen jag hade hoppats på o dem glödlamporna jag behövde fanns dock inte. Men jag hittade lampa som funkade i taket i köket iaf så blev dugligt ljus o så köpte jag färdig kristyr så vi kunde dekorera dem färdiga pepparkakorna vi hade hemma. Sen så köpte vi dumle med pepparkakssmak så det blev 2 omgångar dumlemuffins :) Några muffins dekorerade vi och några fick förbli neutrala. Och sen roade sig Alex med o dekorera lite pepparkakor, så han var nöjd :)
Tog bilder med kameran men orkar inte lägga i dem just nu... Men blev en mobilbild som jag kan bjuda på.


Om ni tycker jag skriver mycket i bloggen just nu så är de bara för att jag inte har någon o prata med. I vanliga fall blir de ju att man pratar av sig med Pelle men nu blir de till o skriva ist... Hinner inte prata så mycket med Pelle även fast vi har skype, blir en gång om dagen med barnen o då blir ju inte samtalen på samma nivå. Men det är ljuvligt o se killarna på webcamen!

Imorgon ska jag åka o hämta mamma o Lasse på Landvetter då dem kommer från USA, Alex däremot skulle få vara hemma hos morfar ist. Så han slipper sitta flera timmar i bilen, inte så kul när man är 3år :) Tror både han o morfar får ett par mysiga timmar ihop, bra för deras relation!

Inga kommentarer: