måndag, december 12, 2011

Veckoplanering

Ja här kommer min vecka :) Måste skriva ner det för o själv får grepp om den o se vart jag har tid över osv. Kanske blir de ändrade planer men så ser det ut just nu :)
Idag bär det av till mormor iaf, är rätt säker på att det är en graviditetstäppa för annars hade jag garanterat haft ont i halsen vid det här laget, det får jag alltid direkt om jag är sjuk. Så blir mys o skitsnack med mormor idag :)
Imorgon ska jag baka lite tänkte jag och sen på eftermiddagen pratade mamma o Lasse om o titta förbi. Jag beklagade mig lite igår över att dem enda som faktiskt varit hemma hos mig sen jag kom till Sverige är pappa o Gabbe så dem fick nog lite dåligt samvete :P men det är faktiskt så, alla andra förväntar sig att jag ska åka till dem fastän det är jag som sitter höggravid o borde ta det lugnt...
Onsdag hade jag tänkt åka in till gbg o gå på bio, C har sagt att hon ska följa med men det tror jag när jag ser det ;) Inget illa om C men hon har en rätt lång historia av o backa ur i sista stund.
Torsdag blir det julklappsshopping på torp, förhoppningsvis får jag sällskap av någon :) Pennan? Emma?
Fredag åker jag med mamma till Uddevalla då hon ska klippa sig o äta lunch med Karin o sen åker vi troligen till göken en sväng :) kvalitetstid med mamma ♥ Och ska bli kul o träffa Karin, en väninna till mamma som alltid har funnits där, hela min uppväxt :) Har många minnen med henne o hennes familj!
Lördag får de nog bli städning på schemat och handling då vi på söndag ska ha middag med Pelles familj
♥ Till o med Pelles bröder (iaf en) kör ner från sthlm så vi kan fira en liten minijul ihop. Tänkte bjuda på gryta, nån som har recept på en julinspirerad gryta? gärna laktos o glutenfri dessutom fast det är inte nödvändigt, jag kan byta ut ingredienser så de blir rätt. Ska höra med min pappa som är mästare på grytor :) Oj vad hungrig jag blev nu, får nog bli lite mat!

1 kommentar:

Pernilla sa...

Torsdag, ja då ses vi på Torp ;) Kram