fredag, december 23, 2011

Dan före dopparedan

skulle precis skriva en blogg om hur skönt det är när barnen leker på sina rum o maken sitter på kontoret o jag kan greja o feja som jag vill då hela gänget kommer rasande upp för trapporna. Pelle skulle fixa en macka o då kunde ju grabbarna inte vara själva på nedervåningen... Well nu är dem tillbaka på nedre plan o om jag har tur så hinner jag sitta här en liten stund innan dem är här o tjatar igen ;) Man är aldrig nöjd, när dem är borta vill man ha dem här men efter ett par dar av tjat o gnäll o mys så vill bara ha lite lugn o ro ;) Lagom är bäst, ibland måste dem bara roa sig själva för annars blir man knäpp i skallen!
Jamie älskar o pyssla o även fast jag också tycker om det så orkar jag inte göra det hela tiden som han tycker att man ska... tur målarböcker finns!

Igår så hände inte så jättemkt, vi var till BM o sen köpte vi oss en fin julgran. Jag sov lite middag, Pelle fick besök av Carl och när han åkt hem tog vi in granen o klädde den. Pappa tittade in en stund med en försenad födelsedagpresent till Alex (han fyller ju i oktober) o den var mitt i prick! Alex älskar den, en talande o sjungande hund. Pappa stannade inte länge men han ville ge presenten nu så den inte förknippas med julklapparna. Bättre sent än aldrig :)

Idag har vi inte gjort så mkt, ska ner till mamma om några timmar o klä granen. Sen tänkte jag fixa lite knäck o snickerskaka idag, är ju inte jul utan dem! O så kommer Marri förbi ikväll, mys! Nu ska jag nog vila mig lite, är ju alltid trött numer o grabbarna leker peppar peppar fortfarande på nedervåningen!

Inga kommentarer: