torsdag, december 01, 2011

Regn o mer regn...

Sysselsättning just nu, mys framför tvn :)


Hade tänkt baka idag, lite pepparkakor o en mjuk pepparkaka men så har 2 lampor i köket gått så här är mörkt... så behöver till affärn... Men anledningen till att det är så mörkt här är för att himlen är svart av regnmoln o jag har inte varit baksugen nog o promenera till affärn i regnet :P Så istället så har Alex fått bada och så har vi sorterat leksakerna. Var bara ett par månader sen jag sist gjorde det men ändå blev de en halv kasse som slängdes, o då har barnen knappt varit här o lekt med grejerna... Men känner att vi börjar skära ner antalet leksaker radikalt och det är skönt. Har ändå hur många bilar som helst eftersom dem älskar det och eftersom dem alltid får en eller ett par nya vid varje födelsedag eller jul :P Tja det är ju ivf något som används när vi är i Sverige, och ett gäng av dem minsta bilarna kanske vi kan få med oss till Gib också. Vi får se vad som får plats i slutändan :)
Har kollat runt i bloggar o forum och folk verkar ösa julklappar över sina barn, o inte bara så att det är många saker utan det är flera dyra saker också som tv-spel, snowracer, djur osv. Pelle tycker jag är lite överdriven som vill köpa mer än en sak, men jag känner iaf inget behov av o köpa 15-20 saker till grabbarna. Dock vill jag gärna köpa saker dem önskar sig o jag vet dem blir glada för. Och gärna mer än 1-2 saker, 4-5 saker var känns rimligt o är nog ungefär vad dem kommer få nu också :) Inte för stora saker heller, för de ska ju med hem till Gib sen...

Förresten verkar alla ha en bebis hemma just nu... usch vad jag längtar! Försöker föreställa mig hur de ska bli men det är omöjligt... Och nu är de så nära så de känns retsamt... Men antar vi snart nog kommer märka hur de blir. 3e gången jag gör det här men ändå kan jag inte fatta att bebisen i magen snart kommer var på utsidan och växa upp med oss som föräldrar :)

Inga kommentarer: