tisdag, december 27, 2011

Rea och förvärkar

Idag har jag massa förvärkar som inte alls varit sköna och dem fortsätter komma. Vore ju trevligt om dem ville bli ännu värre o dra igång hela kalaset men sån tur verkar vi inte ha. Men förr eller senare så säger det pang och så har vi henne här hos oss :)
Förutom att roat mig med förvärkar så har jag städat upp lite här, blir mer städa imorn då vi ska ha visning av huset igen. Men det jag gjort idag slipper vi ju imorn :) Sen har vi varit nere på torget och kollat in rean, blev 2 par jeans till Pelle (samma modell då han inte orkar testa flera, haha), en pyjamas till Jamie, en body till bebis och sen så var vi på spelbutiken. Det ena spelet till psp som Jamie fick i julklapp var på finska så vi skulle byta det plus att när jag gick igenom en låda igår så hitta jag ett presentkort där på 400kr, så vi kom därifrån med 3 spel ist :) Tyvärr hade dem inte det spelet till Jamie på svenska, men han fick 2 andra ist så tror han vart rätt nöjd! Men toy story är fortfarande favoriten :)

Om ett par timmar blir det hem till Carro på tjejkväll, alla tjejorna verkar komma så ska bli väldigt trevligt! Innan dess får det dock bli lite middag med familjen o kanske lite vila.

Inga kommentarer: