måndag, december 05, 2011

Det var så fint väder när vi åkte till BM idag fast jäkligt halt då de haglade o sen snöade igår kväll så vi ville inte riktigt åka hem efter besöket. Blev att vi gick en vända till mammas jobb men hon hade väl inte riktigt tid med oss så vi gick till leksaksaffären där Alex blev så uppe i varv att jag inte riktigt orkade med. Plus att jag redan hos BM märkte att jag va lite yr, så efter typ 15min i leksaksaffären med en galen Alex så höll jag på o svimma. Insåg att ja va tvungen o äta så tog mig till Mcdonalds så vi fick oss lite lunch.
Väl där satt vi o pratade o kom in på gamlamormor o dit ville ju Alex åka, så jag ringde o kollade om hon orkade med oss (Ja yrseln la sig med maten tack o lov.) Och hon ville gärna ha besök så vi hamnade hos henne :)
Blev sjukt trött dock på vägen så när vi kommit dit o pratat en stund så bara somna jag på soffan. men mormor o Alex var nöjda utan mig, skiljer 89år på dem men dem leker ändå himla bra ihop :D O när jag sovit så var jag lite mer människa o kunde umgås med dem. Det blev middag där, pulvermos o köttbullar för att de skulle gå fort... Första gången i mitt liv som jag gjort pulvermos kan jag säga och visst var de smidigt men nej, ska de vara mos så ska de vara riktigt potatismos!! Smakade dock inte lika illa som de som man fick i skolan o det är ju alltid något :) Inget vi kommer köpa hem dock.
Bulle till efterätt o sen diskade jag upp innan jag kände att vi fick åka hem. Blev en bra dag trots allt :) handlade lite på vägen hem men som vanligt när jag letar så är den färdiga pepparkaksdegen slut, så imorgon får vi väl gå till ica här o kolla igen så vi kan hitta på nåt produktivt imorgon :) annars får det bli knäck iaf! Och ja, varför inte äggost!! hihi gott :D

Själva besöket hos BM gick bra, fick göra ett obehagligt test för att jag tagit blodprover i Gib, tydligen gör dem sånt om man fått sprutor eller tagit prover utomlands. Det var inget nålstick idag dock utan små pinnar som skulle ha baselusker från alla möjliga ställen... Munnen va värst, kräkreflexen är inte o leka med :S
I övrigt så var det prat o lite planerande inför förlossning. Lyssnade på bebis o klämde lite på bebis, allt verkar se ut som de ska. Magen hade växt o bebis var livlig i magen :D Så ja jag är nöjd efter det besöket, nu blir det tillväxt ultraljud på onsdag o sedan tillbaka till Bm om 2½ vecka. Händer mycket nu sista veckorna :)

Nu ska jag hänga lite tvätt, vi ses!

Inga kommentarer: