onsdag, december 28, 2011

Irriterad

Lite irriterad är jag så här på morgonkvisten, jag var iväg igår kväll på tjejmiddag o kom hem halv ett så gick rakt o la mig när jag kom hem. Nu när jag gick upp med barnen så inser jag att Pelle inte gjort ett skit igår... Middagsrester o disk står på köksbordet, barnens kläder ligger i högarna dem klivit ur dem i och alla leksaker som var framdragna igår ja, dem ligger såklart fortfarande kvar... Och som grädde på moset så skulle jag ringa barnmorskemottagningen på deras telefontid och så är ingen där o svarar... Ja lite irriterad! Och så är jag trött också eftersom jag sovit för lite, men det är visning i eftermiddag på huset o Pelle skulle iväg idag på dan så städning får ske nu... Iaf i den mån det går med barnen :)

Men jag hade en väldigt trevlig kväll igår med hela gamla gänget, mycket skratt blev det :) Alla hade med sig nåt ätbart så blev matfest och skitsnack! Jodå, bra kväll!

Idag är jag alltså strandad själv med barnen så de vore bra om bebis inte kom. Men lite snuvad på effekten börjar jag känna mig eftersom så många förväntat sig att hon skulle ha tittat ut nu... Och jag måste erkänna att även jag hade trott att vi redan skulle ha en bebis hos oss nu. Har haft en känsla i kroppen hela tiden att bebis ska komma tidigare o nu är det exakt en vecka till BF o ingen bebis. Men samtidigt känner jag att ju fler dagar som går, ju närmare bebis kommer vi ju och hon måste ju ut :P En mycket coolare inställning än jag hade med Alex, även fast jag såklart går här o längtar o väntar.

Inga kommentarer: