fredag, januari 01, 2010

Året 2009

Om jag ska summera året 2009 så skulle det få ett bra betyg!

Det jag främst kommer minnas från året är såklart mitt o Pelles bröllop. En underbar dag som vi delade med alla våra nära och kära! Det är ju verkligen ett minne och den 8/8-09 är en dag som följer med oss resten av livet! Jag är så tacksam över att alla dem som kom hjälpte oss att göra den dagen till vad den blev! Jag är så glad över att solen sken så vi kunde vara ute vid havet som vi alltid drömt om. Jag är så glad över att jag fick min Pelle och är stolt över att vara hans fru!

En annan för mig stor sak som hände detta år var att jag fick mitt körkort. All den ångest och oro jag spenderat över det. Men nu ligger det lilla plastkortet i plånboken och kör gör jag dagligen!

Rest har vi gjort under 2009, i Mars hälsade jag och Alex på Sandra och hennes familj i Belgien. Trots regn o att dem blev magsjuka så var det en härlig resa, för jag fick ju träffa Sandra och Emma!
Redan i Maj igen så var vi ute o reste igen, den här gången hela familjen samlad. Vi var i Portugal en vecka då Pelle spelade i Unibet open. Torneringen gick väl inte så jättebra men vi fick en mysig semester!
I Augusti var det dax igen, en bröllopsresa kombinerad med födelsedagspresent till svärfar blev 10 dagar i Italien!
Sen så blev det en tågresa uppåt i Sverige i slutet på December, till Huså nära Åre. Där vi fortfarande är kvar i skrivande stund :)
Ja och sen har vi varit några vändor i Stockholm men det räknas inte som resor, det är ju bara att hälsa på familjen. Men det blev ju några resor iaf detta år... Det märks vad vi spenderar våra pengar på.

Sen så köpte vi vårt första hus 2009! Vi renoverade 2 sovrum, badrum och kök och flyttade in. Huset har ju medfört vissa problem och att vara husägare är ju ingen dans på rosor. Saker går sönder, källare svämmar över och försäkringsbolag hälsar på... Men vi älskar vårt hus och vi trivs i Lyse. Där blir vi förhoppningsvis kvar en tid, för vi är trötta på att flytta! (det har vi ju gjort några gånger under årens gång...)

Under första månaderna i 2009 så gick jag ner 9kg och det känns som min största personliga prestation som jag är stolt över. Jag hoppas på att tappa ungefär lika mycket under 2010!

Men året 2009 var också året jag fick redan på att mitt hjärta behöver opereras. Ett besked vi väntat på under större delen av mitt liv. Så det var väntat men ändå chockande då det har skjutits upp hela livet, man har ju vaggats in i någon slags förhoppning att det kanske aldrig kommer att behövas.

Sen så finns det mycket annat man minns, små saker som barnens framsteg och vardagslyckor. Men det är bara att kika bakåt i bloggen för o minnas dessa. Ja 2009 var på det stora hela ett bra år!

Inga kommentarer: