söndag, januari 03, 2010

Ja bilderna i föregående inlägg säger ju endel om dagen. Det har varit en fin dag! Lagom kallt ca -5 grader och lite snö som singlat ner från himlen. Blåst har det visserligen gjort men jag har hållit mig nere i dalen så har inte varit något problem. Jamie har fått åkt massa slalom med sin far, Alex har suttit på min rygg och fått åka ett åk i skidbacken på sin farbrors rygg.
Sen har vi ätit lunch tillsammans i restaurangen vid liften, första gången som det lönat sig att köpa mat till barnen, dem slukade en meny tillsammans på bara några minuter. Fjälluften tar på en.
Vid två åkte jag o barnen tillbaka till vandrarhemmet och jag la barnen. Jamie ville först inte sova men efter att jag sjungit för dem så tog det kanske 2-3 minuter så sov Jamie och 2 minuter efter Jamie så sov även lille Alex. Sen hade jag det lugnt o skönt i en dryg timma. Strax efter att Pelle kommit så vaknade barnen. Nu så ska vi göra oss i ordning och så ska vi alla gå på restaurangen vid liften, blev två gånger på en dag, men det är ju semester ;)

Inga kommentarer: