lördag, januari 23, 2010

Lördag

Nu är vi hemma. Jag är dödstrött!
Det var en dryg morgon men jag fick sovit 2 timmar till sen så det blev lite bättre.
Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till Göteborg, körde lite omvägar så barnen fick sovit nån timma så att dem skulle orka med Lek o Buslandet! Och orkade gjorde dem, drygt 2 timmar var vi där o klättrade, åkte rutschkanor, kastade bollar och bara lekte :) Alex var med i den stora lekställningen även fast det blev att vi fick gå med varsitt barn då dem inte riktigt höll samma tempo. Men båda var supernöjda och jag o Pelle hade roligt vi också :) Var något mer folk än det var då jag var där sist, eller väldigt mycket mer folk :D Men lokalen svalde bra och det enda störiga var alla lite äldre barn som rusade fram och inte hade någon som helst respekt för små barn eller köer... Jag hoppas kunna uppfostra mina barn att visa lite mer respekt utan att behöva bli "push over's".
Efter Lek o buslandet åkte vi in i Stenungsund och hämtade våra grejer och våran hund som varit hos mamma o Lasse medan vi var borta. Mne vi åkte direkt hem därifrån, alla var trötta. Nu ligger ungarna i säng. Jag ska ta mig något att äta och sedan ska vi spela lite wow. Hade velat ha lite godis men vi har inget direkt så får ta mig några frukter, är nog lika bra det då jag åt lite godis häromdagen då jag var riktigt deppig.

Imorgon måste jag ta mig i kragen o bestiga crossen igen, visserligen blev det lång promenad igår, vi gick trots allt 14000 steg men är ju inte motionspromenerande man gör inne i stan. Och idag har jag väl fått beskärd träning i allt klättrande men behöver lite riktigt träning också då jag lät bli onsdag o torsdag då jag trodde jag skulle blir sjuk. Vilket jag faktiskt verkar ha undvikit :D Alltid något! men men...

Annars blir vi hemma, inget kalas blir det väl, kanske får över någon vän, vet faktiskt inte hur det blir med något. Det var löst prat om att ML kanske kunde komma men hon visste inte. Sen så pratar Pelle om att Carl o Vicky kunde komma imorn eftermiddag o vi kunde fira Jamie lite. Men jag vet inte hur det blir alls. Bryr mig inte så mycket heller men antar att jag får ägna dagen imorn åt att städa ivf.

Ne tack för ikväll! Ha en bra lördag!

Inga kommentarer: