tisdag, januari 19, 2010

En bra dag

Har haft en underbar dag idag faktiskt även fast jag varit så trött. Jag fick jobbat lite lagom (borde ha gjort mer), jag fick tränat o duschat. Jag hann även äta lite lunch innan jag hämtade grabbarna. Jag klarade av att undvika diket även idag på dem smala vägarna, grattis till mig :D (dikesturen har gjort mig smått paranoid vid möten i snön). Sen så har jag umgåtts med mina grabbar! Så mycket underbart barnskratt har klingat i mina öron idag :) Det är något alldeles fantastisk att höra sina barn skratta :) Satt ner med Alex en stund medan Jamie såg på tv och byggde duplo, var mysigt att hitta på något bara han och jag men när vi skrattade och stojade så blev jamie avundsjuk och ville vara med, vilket han givetvis fick :)
Sen så har jag provat något nytt idag, kiwi och päronpaj, bara det låter ju skumt och lägg sedan till utan socker så... :) Men överraskande nog var den väldigt god och väldigt söt eftersom frukterna är så söta i sig. så har hittat en nyttigare variant vilket gör mig glad :) barnen åt som hästar både middag och paj så när vi la barnen glömde vi Alex välling... trodde inte heller att han skulle orka någon. Men oj vad viktiga rutiner är, han kunde bara inte somna, tillslut kom jag på att han inte fått välling, gjorde det och 5 min senare så sov ungen!
Sen har vi spelat lite wow, men Pelle ville se handbollen så jag ska bara ta det lite lugnt här eller om jag letar upp en film o kryper i säng. bara ta det lugnt iaf!

En rolig sak som hände i morse var att Jamie klarade nr 2 på pottan, skitkul rent ut sagt! Så nu är han ytterligare ett hjärta ifrån sitt paket :) Man blir stolt över sånt som förälder, hur underligt det än må låta för er andra :D

En tråkig sak är att det inte verkar bli något barnkalas för Jamie som det ser ut nu eftersom bara 1 svarat och om dem fortfarande vill komma är oklart. Visst det är tid kvar o höra av sig på men... jag vet inte, känns bara inte som folk är intresserade. Stackars lilla Jamie. Men han får iaf paket av oss och av familjen och sedan kommer nog troligen Carl, Vicky o Maxim så han får lekt iaf :) Vicky brukar bara inte svara på mess. Och paket är ju inte allt, lek och bus betyder ju mycket mer :) Det kanske är det vi ska göra på lördag som en present till jamie, åka till lek och buslandet :) Det ska jag föreslå för min make!

Igår kom våra värmepumpar med lastbil och i början på februari kommer dem och installerar dem. Känns gott att få det avklarat iaf, en sak mindre att fundera på sen.

I övrigt suger det att mina åsikter alltid sårar människor, varför folk ens läser denna blogg eller umgås med mig går mig helt förbi som det känns just nu...
Well what you se is what you get, take it or leave it.

Inga kommentarer: