söndag, januari 24, 2010

väluppfostrad!

Vad har vi gjort för att Jamie ska bli så väluppfostrad?! Han säger tack, snälla, förlåt,varsågod osv hela tiden! typ "kan jag få vatten tack". Har inget minne av att vi varit stenhårda på det där men något måste vi ha gjort :) Det är så himla sött och man fylls av stolthet i hela kroppen när man hör honom!
Och uttryck som 'jättegärna' och 'självklart' låter så otroligt sött från en sån liten kille :D
Imorgon är det exakt 3 år sen jag blev mamma första gången, det känns som hundra år sen samtidigt som man inte kan fatta att den lilla bebisen blivit en pojke på 3år, att det gått så fort! hehe det är iobeskrivligt!

Nej nu borde ja ta tag i o städa o handla innan jamies "kalas". Sorgligt när 1 barn kommert på barnkalaset... som det inte blev för vi ställde in det. Så vi kallar det att Carl, Vicky o Maxim ska komma o äta tårta :P Men det är sorgligt när man hör Jamie prata om sitt kalas o att han ska ha blå, gula o gröna ballonger... då är jag tacksam över att det blir kalas även nästa helg! Iblan ska man bara låta bli o berätta saker för sina barn så man slipper göra dem besvikna.. tänk om man kunde skydda dem från allt ont...

Nu somna Alex i min famn så får gå upp o lägga honom.

1 kommentar:

Pernilla sa...

Grattis Jamie! Kram