söndag, januari 17, 2010

dagen efter

Ojoj lite seg är man väl allt idag :) Hade en väldigt trevlig kväll igår fastän vi bara blev 3. Men jag, Rosa o Marri har ju hållt ihop sen första klass i skolan så vi kan prata om allt mellan himmel och jord! Men nu har dem åkt och jag har återställt huset till sin ursprungliga form, känns gott. Det är himla roligt att ha gäster men på samma vis så är det skönt när man blir ensam igen och lugnet lägrar sig :)

Det är underligt men alla datorer som jag använder verkar ha ett eller annat fel. Nu har min tangentbord gett upp så jag fick ta fram ett gammalt. Trodde jag hatade detta tangentbord men det var riktigt trevligt o skriva på :)
Har nu tagit tag i att säkerhetskopiera över från min laptop, igen... Ifall vi inte får igång den. Lutar åt att det är hårddisken som gett sig igen. Suuck! Men får tag på det jag vill och håller på o styra upp den här datorn så den blir min personliga. Den kämpar för fullt nu med o få över alla mina bilder från mobilen. Ska även ta o kopiera över allt jag har på datorn på en extern hårddisk som vi fick här. Ska nog se till o alltid ha den externa inkopplad så varje gång man lägger in på datorn så lägger man även på disken! Trött på craschande datorer och det handlar bara om ren tur att jag inte förlorat en massa bilder osv i crascherna. Så nu ska det bli ändring!

Idag blir det o ta det lugnt, ska försöka få tränat på crossen sen bara. I övrigt så händer inget. Spela lite wow hoppas jag!

Inga kommentarer: