tisdag, januari 19, 2010

Om allt o inget

Borde jobba men har avverkar 4 texter nu så tar ett break. Det blir allt mer texter med "hitta på eget" vilket jag tycker är lite jobbigt då jag inte är någon speciallist på området precis... Men jag blir ganska duktig iaf då jag läser på en himla massa :)

Är väldigt trött idag, har ändå fått 6 timmar sömn så borde inte vara så extremt trött men sitter ändå här o klipper med ögonen.
Idag tror jag inte det finns något speciellt på dagsschemat förutom jobb. Hade tänkt hinna med o köra ett pass på crossen också, borde väl egentligen ta tag i det relativt snart för när barnen kommer hem så blir det väl inte av. Men bara tanken på att gå ner i kalla källaren får mig att vilja hämta en filt ist :D Jag fryser för jämnan här vid datorn, börjar få dålig blodcirkulation i fingrarna...

Såg en så himla romantisk och mysig film igår, en sådan som gör mig lycklig men jag måste få se den i fred annars blir jag lätt irriterad. Var skönt att kunna slappna av framför en film mitt på dagen. men jamie var trött o ville bara se på sin tv, "den röda tvn" :)

I övrigt känner jag mig, jag vet inte, dämpad idag. Konstiga saker händer i mitt liv och jag orkar inte riktigt hänga med. Jag skulle gärna se att allt blev överstökat, jag hatar att vänta, undra och fundera. Jag är trött på strul, tårar, rädsla. Skulle gärna leva lite istället för att gå på autopilot. Jag hoppas att en heldag med mamma kan hjälpa, blir som terapi. Önskar bara jag hade lite pengar också att spendera, skulle vara ännu mer terapi. Som att leva för en dag innan det är dags för autopilot igen. I April hoppas jag allt är annorlunda, klart, färdigt! Men att vi skulle ha sådan tur ja det kan jag inte riktigt tro på...

Nej nu ska jag skriva en sak till och sedan attackera min crosstranier!

Inga kommentarer: