tisdag, januari 12, 2010

ingen simning

Jaha så våran simning blev det inte något med. Tydligen så stängde simhallen kl 17 idag för allmän simning... Tyvärr märkte vi inte det förrän vi kom in i baddräkter då vi har 10kort och bara gick rakt in. Vi kände ju oss nååågot dumma men vi bastade en stund och så duschade och åkte hemåt.
Så vart inte mkt träning idag men fick mig en promenad i förmiddags ivf :)

Annars så har Alex gnällt o skrikit till o från hela dagen efter att han vaknade. Han gillar inte att vi lägger om rutinerna verkar det som.. Jag hoppas det blir bättre annars får jag vara mammaledig längre. Är inte hållbart o ha en unge som skriker från kl 14-19... jag orkar helt enkelt inte! Hur vi löser det vid operationen isf det vet jag inte, men det får vi bara fixa på något sätt...

Och apropå operationen så stör det mig enormt att inte veta när det blir av. Samtidigt drar jag mig för o ringa, dels eftersom ajg vet att det inte är min läkare som bestämmer det och dels eftersom att så länge jag inte har någon tid så kan jag förneka det. Bara tanken på att jag kan få ett brev i lådan imorn där det står att nästa vecka har du för operation får mig nästan kissa ner mig... Känns som jag har en hand i bröstet som kramar åt varje gång det kommer på tal eller jag tänker på det som nu. Ja jag är rädd! Jävligt rädd så därför fortsätter jag att förneka, funkar rätt bra så här långt. Får ta tag i problemet när det kommer. Det är som en förlossning, det måste ske så varför springa runt o vara konstant rädd för det, man bara gör det när det kommer!

Ja och imorn ska Alex vara hos Anna-Lena fram till lunch och äta där, jag/Pelle eller kanske båda ska bara vara med första 15-20minutrarna. Planen är att Pelle o jag ska ta tillfället i akt och åka o handla utan gnälliga barn. Kanske inte den mest exotiska saken o göra på barnfritt men ack så behövligt :) sen är det ju ledig dag, vet inte hur det blir, händer nog inget speciellt iaf. Det får morgondagen utvisa!

Inga kommentarer: