onsdag, januari 20, 2010

skum dag

En sån himla skum dag. Den började rätt okej, jag fick ju sovmorgon efter 2 tidigare mornar. Vi hade tid på bvc kl 10 så vi gjorde oss iordning och åkte dit. Jamie följer sina kurvor perfekt men Alex har dippat under, inte bara i vikt utan även i längd. Och inte för att Anne-Marie tror att det är något direkt fel men eftersom det är så här så tycker hon vi ska ringa en barnläkare imorgon för att dem ska kolla upp så det inte är något fel med Alex för säkerhets skull. För han borde gå upp i vikt då han äter som en häst... vi kan inte komma på någon anledning till att han inte växer bra. kanske gluten trodde Anne-Marie men troligen inte då han inte har en kropp som ser ut på det viset... vi får se vi får. Jag är väl inte direkt orolig men det är ju aldrig kul sånt här...
Barnen fick även sina andra sprutor med vaccin mot grissjukan. Det gick bra men nu på kvällen så grät Jamie för att det gjorde ont i armen och Alex började kännas varm. Så vi får se om vi får sova inatt... Tur är det iaf att barnen inte ska till Anna-lena imorgon utan på fredag ist, om dem mår bra då. Efter bvc så åkte vi till ica o handlade mat för denna veckan och jag konstaterade vilken tur jag har som har en sån fin familj :)
På vägen hem blir till o vårda bilen med olja, luft o bensin. Alex somnar såklart men när vi kommer hem så äter vi lite och hoppas att han ska kunna läggas. Men icke det vill han inte... så vi drar igång o städar, jamie har i sönder en leksak och när Pelle ska städa övervåningen så rinner bägaren över och han blir arg. Blir ett bråk här och jag känner mig överumplad då jag precis tyckte vi hade det så bra. men tack vare Sandra på msn och att Pelle sedan bad om ursäkt så kunde vi fortsätta dagen i hyfsad stämning. Alex lekte uppe när Pelle satt där, sen kom Jamie o dem började leka i tappen, sen hör man dunk dunk dunk dunk... Alex har ramlat ner för hela trappan... Blir ett par bulor o lite näsblod men ahn ska snar leka igen. Klättrar upp på tripp-trapp-trull hyllan och dunk dunk... ungen ramlar ner igen! mera bulor, han ser riktigt misshandlad ut stackarn...
Blev lite wow och sedan middag. Pelle lagade mat medan jag tog Nalle o redde ut vissa problem jag haft. Vet inte var jag står i fråga om problemen men det är nog lite bättre. Hur framtiden blir, det vet jag inte.
Efter middag så bestämde jag o mamma inför fredagen och sedan var det nästan dags o lägga två uttröttade barn. Sen har vi spelat mer wow :)
Vet inte hur man summerar dagen, bra med många dåliga inslag?

Imrogon lär ju barnen vara sjuka så vi blir nog hemma. Planen är att träna på crossen och ta hand om ungarna, lugn o skön dag utan att behöva ge sig ut på vägarna!
Fredag ska jag träffa mamma inne i gbg kl 11. Hon bjussar på lunch o så strosar vi runt ett tag. Sen möter vi upp grabbarna i Stenungsund. Gud vad jag ser fram emot den dagen!
Lördag tar vi nog o åker till lek o buslandet, kanske Carl o Vicky o Maxim följer med. Det får bli Jamies barnkalas då ingen av dem vi bjöd förutom ovanstående kunde komma eller ville komma, vad vet jag. Tråkigt iaf för Jamie men lek o buslandet blir nog en alldelse utmärkt kompensation :)
Jamie får iaf kalas helgen därpå då släkten kommer (hoppas jag). Och sedan kommer vi ju fira honom på hans födelsedag :) Tänk att min lilla älskling blivit så stor!

nej nu blir det tv med älsklingen. ses

Inga kommentarer: