lördag, januari 30, 2010

mer tankar

Det har varit en lång dag idag. Med bilar som pajar och tydligen rätt hängiga barn. Själv har jag ju tydligen inte varit i någon högform... Barnen har över lag varit himla goa idag men då jag varit deppig så har dem nog inte fått en fantastisk dag precis.
Jag har fått talat med Sandra och hon har en magisk förmåga att få mig att må bättre, så nu är jag på något bättre humör... Hon är klok och sa till mig att låta mig själv vara rädd så jag ska försöka göra just det. Inte för att kommer göra livet roligare.

I sådana här stunder inser man vilka som på riktigt är ens vänner. Vilka som ställer upp och försöker förstå och hjälpa. Bara att någon erbjuder sig att komma även om det inte är genomförbart, att någon släpper det dem gör bara för att prata med mig, någon försöker distrahera eller muntra upp. Det är vänner som man har hela livet, någon att hålla i när det blåser!
Själv är jag inte mycket till vän just nu och dem som har förståelse för det är också fina vänner. Ibland behöver man någon som står bredvid än även om man svär åt dem och beter sig illa. Min sämsta period som vän är nog just nu, jag har ingen tolerans och tar nog endel saker fel... Jag vet inte men... tja.
Vore det inte ironiskt om jag typ fick magsår för att jag oroade mig för det här :P

Imorgon hoppas jag det blir lite varmare ute så jag kan ta ut barnen så vi slipper en lika tråkig dag som idag.... Eller att jag kunde övertala typ pappa att komma lite tidigare. Men lika tråkigt blir det iaf inte för på eftermiddagen blir det 3års kalas för familjen! Ska bli mysigt att ha familj hos mig, även fast det säkert blir stelt o konstigt som vanligt.

Ska nu fixa nåt o äta för tror ungarna sover. Vem vet jag kanske kommer tillbaka, tankarna kokar i skallen idag!

Inga kommentarer: